Start LOGO

De winteravonden worden weer langer en kouder, het is tijd voor een binnensport!

Badmintonnen is als binnensport een heel goede en leuke keus. Wil jij graag kennis maken met badminton? Kom dit najaar langs voor onze lesprogramma START, dat wij dit jaar voor het eerst kostenloos aanbieden!

START geeft nieuwe badmintonners de kans om in een programma van 8 weken kennis te maken met de techniek en regels van badminton.

De lessen worden aangeboden op dinsdagavond van 19.30 – 20.30 uur in de ‘Beukenhage’ te Den Ham en op woensdagavond vanaf 20.00 tot 21.00 in Vroomshoop. START is een officieel lesprogramma van de Nederlandse Badmintonbond en een ideaal programma om kennis te maken met badminton.

Ook in dit jaar geven we weer het START trainingsprogramma. Het is nog niet bekend wanneer we exact beginnen maar het zal rond/net na de herfstvakantie zijn. Houd deze website in de gaten voor de laatste updates!.

Dit jaar bieden we voor het eerst deze lessen volledig gratis aan! Dus kom langs, alleen of samen met je BFF, buurman of buurvrouw. Rackets, shuttles en, als het nodig is, iemand om mee te spelen, hebben wij!

Voor vragen en om je op te geven kan je mailen met start@badmintontwenterand.nl.

Wist u dat:

  • …Badminton de snelste sport ter wereld is. (recordsnelheid shuttle 421 km/uur)
  • …U in een uur badmintonnen 400 calorieën verliest.
  • …Badminton een goedkope sport is (Wij zijn de goedkoopste binnensport in Twenterand)
  • …‘Badminton Twenterand’ een gezellige sportieve vereniging is met veel neven activiteiten.

P.S.: Ook de leden van badminton Twenterand die hier belangstelling voor hebben kunnen hier aan meedoen.