AANMELDEN KAN DOOR KLIKKEN OP VOLGENDE LINK: AANMELDFORMULIER

Opgave kan worden gemaild naar: tc@badmintontwenterand.nl

Opgeven kan tot en met 6 april
Inschrijfgeld is € 12,50 per team, te voldoen op de speelavond!

TWENTERAND KAMPIOENSCHAP

Geachte lezer,

Via deze weg willen wij ons graag voorstellen, wij zijn badmintonvereniging Twenterand. Wij zijn de enige badmintonverenging binnen onze gemeente en willen onze vereniging meer bekendheid geven. Dit willen wij doen door o.a. persoonlijke benadering en de social media.

Wij gaan dit jaar het Twenterand kampioenschap organiseren, dit is een toernooi waarbij velen aan mee kunnen doen, denk hierbij aan teams van buurtverenigingen, sportverenigingen, clubs, bedrijven en particulieren. Hierbij geldt wel een minimale leeftijd van 16 jaar of ouder. Het is niet van belang of je goed kan badmintonnen of niet, maar gezellig een shuttle slaan en toch voor de winst gaan! Deelname kan alleen per team van 2 spelers; herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel. (teams worden wel door elkaar ingedeeld dit kan betekenen dat je als dames tegenover 2 heren komt te staan).

Er zijn prijzen te verdelen op de standaard 1e, 2e, en 3e plaats. Tevens is er een wisselbeker te winnen waarop de namen komen te staan van de spelers die de meeste punten in hun voordeel hebben. Het hoeft dus niet zo te zijn dat de 1e plek gelijk de wisselbeker in ontvangst kan nemen, hierdoor blijft het toernooi leuk om aan deel te nemen, iedereen maakt kans op de wisselbeker.

Houdt u van sportiviteit en wilt u actief bezig zijn dan is deelname aan het Twenterand kampioenschap al een goed begin!

Graag willen wij u door middel van deze brief enthousiast maken en hopen u te mogen ontvangen op het Twenterand kampioenschap op 18 april 2018 om 20:00 uur in Het Punt in Vroomshoop. Wanneer u besluit om mee te doen dan is er een oefenavond op 11 april 2018 om 20:00 uur in Het Punt.

Wie weet staat de wisselbeker na het toernooi wel bij u in het bedrijf of thuis!

We hebben een beperkt aantal plekken voor deelname, wanneer deze limiet is bereikt zullen wij dat kenbaar maken. Wanneer er zich meer teams opgeven dan wij kunnen plaatsen, dan wordt er gekeken naar de volgorde van inschrijven.

Opgeven kan tot en met 6 april
Inschrijfgeld is € 12,50 per team, te voldoen op de speelavond!