Lidmaatschap:

Leeftijd Bedrag in Euro Opmerkingen
Jeugdleden t/m 17 jaar
Senioren vanaf 18 jaar
Ieder 2e jeugdlid uit één gezin
27,50
42,50
22,50
Per kwartaal
Per kwartaal
Per kwartaal

Iedereen heeft recht op 4x gratis meedoen aan een speelavond in Den Ham of Vroomshoop alvorens lid te worden.

Indien je ons hiertoe gemachtigd hebt, zal de vereniging eenmaal per 3 maanden via automatische incasso de contributie van uw rekening afschrijven. De contributie zal vooruit geïncasseerd worden. Bij ondertekening van de machtiging behoudt jij je het recht om binnen 30 dagen na afschrijving van het bedrag van je rekening, het bedrag weer via de bank terug te halen. Indien je er voor kiest de contributie zelf over te maken, wil je er dan voor zorgen dat het verschuldigde bedrag tijdig op onze rekening is bijgeschreven?

– Per januari voor de maanden: januari, februari en maart
– Per april voor de maanden: april, mei en juni
– Per juli voor de maanden: juli, augustus en september
– Per oktober voor de maanden: oktober, november en december

Het rekeningnummer van de vereniging is:
NL38RABO0320859657
T.n.v. Badmintonvereniging ‘Twenterand’

Om lid te worden of het lidmaatschap op te zeggen kun je hier het formulier downloaden, invullen en mailen naar de ledenadministratie: ledenadministratie@badmintontwenterand.nl of inleveren op een van de twee speelavonden.

START met badminton:
Om kennis te maken met de sport badminton is het START programma ontwikkeld, waardoor je in enkele avonden klaar bent om te gaan badmintonnen.
Bij voldoende aanmeldingen bieden we START aan. Voor meer informatie en opgave kun je terecht op de volgen de pagina: START

Opzegging lidmaatschap:

De opzegtermijn is 1 (één) maand voor aanvang van het volgende kwartaal.  Je gebruikt hiervoor het lidmaatschap formulier, dit formulier is hier te downloaden.